Bibliotheek - cursussen

We komen hier allemaal aan op een ander punt in onze reis. Er zijn verschillende wegen die naar zelfinzicht leiden. En er zijn meerdere paden die je van daaruit kan bewandelen om een nuttige bijdrage aan de wereld te leveren. Om je op weg te helpen vind je hier dan ook een aantal wegwijzers op dit kruispunt in tijd en ruimte.

De digitale cursussen worden gehost op het Zhendria platform. Na ontvangst van je betaling geven we je binnen de 24u toegang tijdens weekdagen. 

Zelfstudie paden


Zinbrengers groepscirkels

Probeer voor 1 maand

Zinbrenger lidmaatschap maand

€ 30,00
Probeer voor 1 maand

Zinbrenger lidmaatschap maand

€ 30,00

Word lid van de Zinbrengers groep met 3 online groepscirkels per maand en bijhorend cursusmateriaal op de ledenruimte. Er zijn ook gelegenheden om in persoon samen te komen.

Hiermee verkrijg je toegang voor 1 maand. 

Levenslang toegang

Zinbrenger lidmaatschap jaar

€ 360,00
Levenslang toegang

Zinbrenger lidmaatschap jaar

€ 360,00

Word lid van de Zinbrengers groep met 3 online groepscirkels per maand en bijhorende inhoud op de ledenruimte.

Hiermee betaal je lidmaatschap voor 1 jaar. Daarna blijf je toegang hebben tot de bestaande lesinhoud en maandelijkse nieuwe groepscirkels. Bijkomend cursusmateriaal kan modulair apart aangekocht worden.

Zo houden we dit betaalbaar voor iedereen en kies je zelf je weg van eventueel verder leren en groeien.


Word Zinbrengers gids

Wat we in wezen doen op ons pad van zelfontplooiing is van slachtoffer naar toeschouwer bewegen tot we (bewust)  onze plek innemen als deelnemer aan het leven. Het doet er niet zozeer toe hoe je die beweging maakt, maar je kan merken dat het ene pad 'zachter' is dan het andere. 

Wanneer je anderen wilt begeleiden op hun weg, is het belangrijk dat je voldoende zelfkennis hebt over je eigen triggers en je eigen ideale manier van leven en werken. De 'word Zinbrengers gids' cursus is hierop afgestemd. Deze cursus gevolgd hebben is een vereiste om anderen doorheen het Zinbrengers pad te begeleiden.

Word Zinbrengers gids

€ 120,00

Word Zinbrengers gids

€ 120,00

Leer anderen begeleiden op hun weg naar leven en werken volgens hun eigen ritme. Deze cursus omvat:

  • Zelfstudie optie met blijvend toegang tot het online lesmateriaal.
  • 1 individuele sessie met een ervaren Zinbrenger gids
  • Een certificaat na afronden van de cursus en de mogelijkheid om anderen te begeleiden doorheen de cursussen op deze site die je zelf voltooid hebt.

Op zoek naar een gids

Vind je onze cursussen en opleidingen interessant, maar weet je dat je bij een zelfstudie optie niet voldoende met het materiaal aan de slag zal gaan? Dan kan je opteren  voor een studiepartner of om er de begeleiding van een Zinbrenger gids bij te nemen. Meer info vind je in het oefenveld