verBIND - ADEM - Ruimte - Zinbrengen

Online en offline ontmoetingen.
Wandelingen, workshops en bijleren op eigen tempo.
Elkaar inspireren en activeren.

Een overzicht van hoe je deel kan uitmaken van de Zinbrengers vind je in onderstaande PDF.

Opties Samenwerken Zinbrengers
PDF – 38,4 KB 93 downloads

Online op eigen tempo

Ons online aanbod voor zelfstudie vind je in onze webshop.

Je kan ervaringen uitwisselen in de Leef en werk volgens je eigen ritme groep op Facebook. Hier kan je ook navragen of iemand momenteel door dezelfde cursus gaat als waar jij mee bezig bent. 

Een andere mogelijkheid is zelf een soort studiegroep oprichten. Om het bronmateriaal te eren vragen we je vriendelijk iedere deelnemer zijn/haar eigen cursus te laten aankopen. Zo kunnen naast de momenten waarop jullie ervaringen uitwisselen ook zelf nog verder aan de slag gaan om hun inzichten te verdiepen. Je helpt er bovendien ons Zinbrenger portaal mee ondersteunen om deze manier van communiceren en bijleren tot bij nog meer mensen te brengen.
Aansluiten bij een groep? Neem contact op.

Offline voor nog meer verbinding

Vrijblijvende wandelingen en workshops

Nieuwe mensen en plekken leren kennen kan spannend zijn. Maar ket kan ook zo'n mooie ruimte laten ontstaan.
Wees welkom of je nu 1x komt invoelen of op regelmatige basis wenst deel te nemen.

We organiseren o.a.:

  • Bosbaden
  • Verbinding rond het vuur
  • Qi Gong in de natuur
  • Maan cirkels
  • Verbinden via muziek
  • ...

Samenkomen met een hechte groep

De Zinbrengers komen ook geregeld samen waarbij je merkt dat hechte vriendschappen ontstaan en inspirerende ontmoetingen. Dit steeds in een wisselende samenstelling. 

Ben je op zoek naar een combinatie van zowel online als offline contact? Probeer dan zeker eens een maand ons lidmaatschap uit.

Zinbrenger lidmaatschap maand


Samen groeien: vind een Zinbrenger gids

Sommige zinbrengers hebben zich zo verdiept in een specifiek pad dat ze hierin graag even met anderen meewandelen om een gids te zijn. Dit kan voor een gelijkwaardige uitwisseling of tegen vergoeding. Om alles logistiek goed te laten verlopen kan je hier contact opnemen om een geschikte gids te vinden.  

Laat hierbij in het bericht even weten waar je specifiek naar op zoek bent, liefst online of in persoon contact en van welke regio je bent. Dan geven we je vraag door aan de gids waarvan we voelen dat deze een match met je zou kunnen zijn.