Word Zinbrenger gids

Wij geloven dat kennis niet in jaren meetbaar is, maar in ervaringen die je hebt opgedaan. Daarom bieden we ook onze gids traject op maat aan. Leer anderen begeleiden op hun weg naar leven en werken volgens hun eigen ritme. We noemen het bewust een gids traject en geen coach opleiding om aan te geven dat je vooral aan de slag gaat met anderen helpen de kennis die in henzelf verscholen ligt te activeren. We plaatsen onszelf niet boven de ander, maar zijn medereizigers in dit leven die puzzelstukjes of tijdelijke richtingaanwijzers kunnen aanreiken. 

Modules omvatten:

  • Zelfstudie optie met blijvend toegang tot het online lesmateriaal. Op vaste tijdstippen doorheen het jaar wordt ook een groepsopleiding voorzien. 
  • 1 individuele sessie met een ervaren Zinbrenger gids.
  • Een certificaat van voltooiing.
  • Mogelijkheid tot vermelding op de website.
  • Mogelijkheid tot volgen intervisie.

Bij interesse kan je de vragenlijst op deze pagina invullen. We nemen dan contact met je op om samen een traject uit te stippelen. 

Deze opleiding is modulair. Afhankelijk van ervaring en eerdere opleidingen hoef je dus bepaalde modules niet te volgen. We hanteren ook een 'pay as you can' beleid waarbij een een glijdende tariefschaal mogelijk is.

Vul onderstaande vragenlijst in om in aanmerking te komen voor een gids traject: