Gene Keys

De Gene Keys worden een levende wijsheid genoemd. Het is een combinatie van oude stromingen en nieuwe inzichten - ook op DNA niveau- om je langs het pad van zelfkennis te begeleiden. Deze werden ontwikkeld door Richard Rudd en er zijn verschillende manieren om je eigen unieke pad te ontdekken:

Nieuw bij de Gene Keys - Volg gratis de online introductie

Op de website https://genekeys.com/begin/ref/1753/ vind je verschillende gratis bronnen om uit te zoeken of dit iets voor jou is. Je vindt er naast de introductiecursus ook de link naar de triple flame app, inspirerende video's en de Pulse nieuwsbrief die een aanrader is. 

En ja de link is een affiliate link waarbij mocht je besluiten in de toekomst iets aan te kopen, er een percentage naar de Zinbrengers gaat.

Veel van de inhoud op de website is nog in het Engels, maar bij de profielpagina kan je verschillende talen aanduiden. Er wordt momenteel door verschillende teams gewerkt aan de rest van de vertalingen in meerdere talen. Hieronder vind je alvast een voorbeeld van het profiel van Steffie Vandierendonck.

Laat je begeleiden - op je eigen tempo

Als Gene Keys Gids heeft Steffie Vandierendonck een deel van het pad voor zichzelf afgelegd en kan ze anderen hier doorheen begeleiden. Het is geen antwoorden opleggen, maar je helpen in de juiste richting wijzen om de antwoorden in jezelf te vinden.

Er zijn meerdere mogelijkheden om samen te werken gaande van individuele introductiesessies tot samen effectief door een deel van het pad wandelen. Neem contact op bij interesse via onderstaand formulier.