Overzicht Zinbrenger gidsen

Leven en werken volgens ons eigen ritme stroomt door in wat we uitdragen. Sommige zinbrengers hebben na het zich verdiepen in een specifiek pad de zin ontdekt om deze materie door te geven. Anderen kunnen delen uit eigen ervaring en wandelen letterlijk of figuurlijk graag even met je mee tijdens je zoektocht. We gaan hierbij niet uit van dingen beter weten, maar van puzzelstukken of mogelijke richtingaanwijzers bieden om de kennis die in jezelf verscholen ligt te helpen activeren.

Binnen het Zinbrengers netwerk hebben we zowel vrijwilligers als gidsen die met een zelfstandig statuut werken.

Je kan hier contact opnemen om een geschikte gids te vinden.  

Laat hierbij in het bericht even weten waar je specifiek naar op zoek bent, liefst online of in persoon contact en van welke regio je bent. Dan geven we je vraag door aan de gids waarvan we voelen dat deze een match met je zou kunnen zijn.

Zelfstandige gidsen

Binnen het Zinbrengers netwerk hebben we ook begeleiders en gidsen die met een zelfstandig statuut werken. Hoe graag ze ook zoveel mogelijk mensen willen helpen, ze moeten ook kunnen blijven doen wat ze doen. Wil je verder oefenen in/ bijleren over een bepaald onderwerp? Dan kan je contact met hen opnemen voor betalende sessies. 

Steffie Vandierendonck - Leef volgens je eigen ritme

Als grondlegger van het Zinbrenger portaal omschrijft Steffie haar taak vooral als 'het pad voorbereiden'. Het aantal nieuwe mensen die ze hierin kan individueel begeleiden is beperkt. Ze richt zich vooral op inzicht krijgen in je eigen energiebatterijen en hoe je je nieuw gevonden inzichten kan uitdragen naar de buitenwereld.
Contact opnemen kan via het formulier op deze site. 

Siegfried Demeulenaere - De Kantelhoeve

De Kantelhoeve is een centrum voor kracht en verbinding. Een intuïtieve verbindingsplek. Siegfried werkt systemisch met paarden. Hij is mede-oprichter van het BEEK-traject. 
Contact opnemen en meer info kan via zijn website www.dekantelhoeve.com 

Benten Martens - Heel je natuur

Heel je natuur - Terug verbinden met de natuur, onszelf en de ander. Benten biedt als bosbadgids zowel Forest Mind als Shinrin Yoku sessies aan. Verder richt ze zich ook tot iedereen die overprikkeld is door de moderne levensstijl en in het bijzonder tot hoogsensitieve personen.

Contact en meer info via haar website www.bentenmartens.be 

Inge Vromant - Fleur de Lune natuurcoaching en natuurbeleving

Dag mooie, sensitieve, creatieve ziel! Zoek je jezelf, zoek je richting, zoek je jouw pad? Wil je over een blokkade of door een impasse geraken?
Inge loopt met je mee, verbind je met jezelf, met je natuurlijke kern. We overwinnen samen hindernissen, komen tot inzichten en vertalen deze naar het hier-en-nu.
De natuur is onze bondgenoot en gids.

Bij Inge kan je o.a. terecht voor bosbaden en loopbaancoaching met loopbaancheques. 
Contact en meer info via haar website www.fleurdelune.net