Wil je kunnen een nuttige bijdrage leveren aan de wereld zonder daarbij jezelf uit het oog te verliezen?
Weet je niet zeker of je er wel de nodige energie voor zal hebben om dit überhaupt te kunnen?

En wat dan met het statuut... als vrijwilliger... in bijberoep en een broodbaan zoeken die je niet echt ligt... of toch de sprong als volledige zelfstandige wagen?

Wat als het anders kan...

Je eigen stem in de wereld laten horen is sowieso al niet makkelijk. Als je dat dan ook nog eens heel bewust en intuïtief wil doen met aandacht voor je eigen ritme... dan kan je echt wel tegen een muur botsen van onbegrip.

Je merkt misschien dat je in vakjes geduwd wordt zoals hoogsensitief, langdurig ziek, hoogbegaafd,... en alsof de stemmen in je eigen hoofd daar nog niet genoeg over te zeggen hebben, lijkt heel de wereld er ook nog eens een oordeel over te hebben.

Oo en dan zijn er nog die andere obstakels zoals technische kennis, hoe moet ik de juiste mensen aanspreken, wat als ik niet consistent genoeg ben,...

Veel van die bezwaren voelen ook heel terecht en heb je misschien al eerder in je leven zien uitspelen. Stel je even voor dat dit allemaal lagen zijn die om je heen hangen. Het is als een dichte mist die je het zicht ontneemt van wat zich erachter bevindt.

Diezelfde mist maakt het bovendien moeilijker om je erdoorheen te bewegen. Alsof je stappen afgeremd worden, je voet in de lucht blijft hangen en je overal moet lostrekken van onzichtbare takken die aan je kleren blijven haken.

Wat als je nu die mist kan laten optrekken?

Stel je voor dat je in vertrouwen je eigen pad kan bewandelen.

Wanneer je leeft en werkt volgens je eigen ritme kan je zoveel meer dan je voor mogelijk houdt EN zal je energie overhouden om er werkelijk van te kunnen genieten. Je kan leren samenwerken met jezelf.  Er bestaat een plek waar je niet hoeft te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Dit alles samen met mensen om je heen die je echt begrijpen, je echt ZIEN.

Je kan er groeien en experimenteren in een veilige haven weg van de kritiek van de buitenwereld. Om dan wanneer je er klaar voor bent EN met de nodige ondersteuning JOUW boodschap uit te dragen naar je omgeving. 

Je eerdere ervaringen weerspiegelen niet wie je nu voor altijd bent, maar wat je kan helpen transformeren in de meest vrije, wijze versie van jezelf.

Dit is de plek voor jou als je voelt dat je een nuttige bijdrage aan de wereld wil leveren en je beseft dat we samen nog zoveel meer kunnen dan alleen.

Om je daarbij te helpen is de Zinbrengers groep ontstaan.

In de zomer van 2022, na een fantastische summer school, voelden we met de groep deelnemers dat onze gezamenlijke reis nog niet ten einde was. Zo zijn de Zinbrengers ontstaan om te leven en werken volgens je eigen ritme, zelf de zin van je leven (terug) te ontdekken en indien je dat wenst anderen te inspireren hun licht terug te vinden.

Je gids op het pad:

Ik ben Steffie Vandierendonck. Door een auto-immuunziekte sinds 2005 heb ik vanaf mijn 17de geleerd hoe het is om je energie te moeten doseren in een wereld die daar niet voor aangepast lijkt.

Ik heb met veel balanceerwerk de grenzen van mijn lichaam leren respecteren. Doorheen de jaren ging ik van niet meer dan 20u/week kunnen werken naar een succesvol, volledig zelfstandig bedrijf. Nu ben ik hier als gids in deze groep om je te helpen inzien dat wanneer je samenwerkt met je lichaam en echt naar jezelf luistert je zoveel meer kan dan je zelf voor mogelijk houdt. Ik beweer niet dat je ineens alles zal kunnen. Maar wat je doet zal meer waarde lijken te hebben en de druk van het moeten presteren en moeten ‘meedraaien’ kan wegvallen.

De Zinbrengers groep bundelt naast coaching ook de groeiende wijsheid van de mede leden die al in de groep aanwezig zijn. 

Het is het verhaal van de leraar en de leerling. De zoeker en de poortwachter.

Die kracht hebben we zelf al mogen ervaren. En dat wensen we ook jou toe.

Als Zinbrenger krijg je:

Groeicoaching
Om door de mist heen te breken of het nu voor je bedrijf is of om een nuttige bijdrage aan de wereld te leveren.

Energie begeleiding
Om effectief de voor jou nodige stappen te kunnen zetten EN van het resultaat te kunnen genieten.

Een fantastische support groep
Die je op weg helpt om je eigen unieke pad te helpen bewandelen. 

Een groep met een missie...

In onze kern stellen wij plant, mens en dier voorop. Wij wachten niet met schenken aan een goed doel tot we er het budget voor hebben, maar kijken nu al hoe we dit in de kern van wat we doen kunnen integreren.

Je kiest zelf of en hoe je hieraan meewerkt. Dit kan tijd zijn, samenkomen rond een maatschappelijk vraagstuk waar je mee worstelt, het doel aanbrengen waar je jezelf helemaal zou voor willen inzetten als je er meer tijd en energie voor had,... 

Naast onze kern kan je niet alleen extra programma’s en begeleiding bij aanvragen om je persoonlijke traject nog te verstevigen. Je kan ook zelf je eigen kennis en expertise aanbrengen in de vorm van een cursus of programma. Dit wordt dan mee opgenomen in het mogelijke aanbod waaruit andere leden kunnen kiezen. 

Zo bouw je als het ware mee aan onze bibliotheek, hoef je zelf niet alles technisch op te zetten, delen we de kosten en kan je zelf eventueel een inkomen opbouwen.

Heb je interesse in deze optie, laat het ons gewoon weten als je ingeschreven bent en we bekijken de mogelijkheden.

Wat is de investering?

Oké allemaal goed en wel, maar wat is de investering? Ik wil je eerst en vooral uitnodigen om je gevoel te volgen. Denk aan al die energie die het je vergt om uit de piekermodus te geraken?

Merk op wat jouw gevoel je nu vertelt. Niet je geest, niet je obstakels en innerlijke demonen, wat voelt jouw pure stem luid en duidelijk of klein, samengeknepen en bijna onhoorbaar.

Is het een ja? Dan is hier onze 100% transparante verdere info:

We geloven in gelijkwaardige uitwisseling. Bij ons staat geen winst voorop, maar het samen groeien en het ripple-effect dat we met deze groep kunnen bereiken. Het is samen groeien. En het is rust en zekerheid brengen. 

Deelnemers aan een 1 op 1 traject betalen 7777€. Onze BEEK groep met 6 maanden intensieve groepsbegeleiding heeft een pay as you can glijdende bijdrageschaal van 1950 tot 3333€. Maar levenslange toegang tot deze Zinbrengers groep bedraagt slechts 360€ incl. BTW.

Dat is minder dan 1€ per dag in het eerste jaar!

Dat laat je de ruimte om ook na dit eerste jaar te blijven terugkomen terwijl je extra budget hebt om, wanneer je dit wilt, extra wegen te ontdekken.

Wanneer je nu in 2023 lid wordt, ben je bovendien nog een founding member die mee de richting van de groep kan helpen vormgeven. Je krijgt inspraak in onze groei als groep en kan aangeven wat voor jou nodig is om een optimaal lerende en ondersteunende omgeving te creëren.  

En er is meer. We weten dat een nieuwe groep spannend kan zijn en dat je misschien twijfelt of je wel de tijd en energie zal hebben om zelfs dit te volgen. Zijn we wel een match? Wat als je ergens aan vasthangt waar je uiteindelijk toch niets mee doet? 
Om ook dat bezwaar weg te nemen, kan je nu kiezen om voor 1 maand uit te testen. Je betaalt dan slechts 30€ incl. BTW en er hangt geen automatische betaling aan vast. Aan het eind van de maand krijg je van ons een bericht om te kiezen als je je deelname wenst verder te zetten en pas dan te committen tot het volledige bedrag van 360€

Duidelijk? Al wat je nu dan hoeft te doen is je optie kiezen:

Daarna is het aan ons en de magie van het internet. Nadat je bent ingeschreven krijg je toegang tot de Zinbrengers groep en een wegwijs video om mee van start te gaan.

En de stappen daarna? Dat zien we dan wel.

Garantie

Omdat we deze belangrijke stap voor je willen eren, willen we je deze zekerheid geven: Dit betreft een éénmalige betaling bij 360€. Kies je voor maandelijkse termijnen dan stopt de betaling automatisch na 12 maanden.

Bonussen

Welkomgesprek
Om je wegwijs te maken in de groep en overweldiging te helpen in de kiem smoren, kan je als je dat wenst een welkomgesprek hebben met één van onze Zinbrengers leden van het eerste uur.

Leef volgens je eigen ritme cursus
Een basisinzicht in je eigen energiesystemen. Je kan dit op eigen tempo volgen op onze online ledenruimte.

Waarde 120€

Nog niet overtuigd?

Klinkt goed, maar wat als iets je nog tegenhoudt. Is het de investering? Is het een gevoel om dan ook altijd op iedere call aanwezig te moeten zijn en iedereen te moeten leren kennen? Denk je hier niet genoeg tijd en energie voor te hebben? 

Misschien DENK je dit nu wel, maar is het tijd om deze bezwaren ook echt te laten vallen.

JOUW TIJD IS NU.

Beslis jij...

  • Om je helemaal te laten zien zoals je echt bent.
  • Jouw geluk en welzijn voorop te zetten en zou uiteindelijk ook meer voor anderen te kunnen betekenen.
  • Je eigen gas en rem te mogen toepassen tussen bijleren en integreren. Tussen opdagen en rust nemen.

Veelgestelde vragen

Wat als het te veel voor me is?

Kies tussen opdagen, met al wat op dit moment speelt en rust nemen en weten dat de groep er is wanneer je ons nodig hebt.

Spreken jullie ook in persoon af?

Verschillende van onze leden vinden het afwisselen van de online momenten met fysieke contacten belangrijk. Je kan uitreiken naar mensen uit je buurt om samen te komen.

Wat als ik niet op de groepsmomenten aanwezig kan zijn?

Er komt een opname die steeds 14 dagen te herbeluisteren is en enkel voor leden van de groep beschikbaar is.

Hoe kan ik één van de andere trajecten volgen?

Als je het gevoel hebt dat je meteen wil starten in één van de andere trajecten dan kan je contact met ons opnemen via support[at]zinbrengers.info 

Afhankelijk van de beschikbare plaatsen en de startdatums bekijken we dan de mogelijkheden.

Werd je vraag niet beantwoord?

Heb je nog een vraag die hier niet beantwoord werd? Neem dan contact met ons op via support[at]zinbrengers.info .

Je hebt een keuze...

OF je laat de kans aan je voorbijgaan en blijft denken aan ‘wat als…’ telkens je terug een bericht van ons ziet verschijnen of je weer met je innerlijke demonen geconfronteerd wordt.

OF je hernieuwt nu, op DIT moment, echt de samenwerking met jezelf en beslist mee op avontuur te gaan.