Er zijn zoveel mensen die zich uitgeput en machteloos voelen. Die het gevoel hebben gevangen te zitten in een systeem dat niet voor hen aangepast is. Misschien herken je dit wel…

Een gebrek aan energie?

Onbegrip in je omgeving?

Verlang je ernaar een nuttige bijdrage te kunnen leveren in de wereld, maar zou je niet weten hoe? 

Het kan nochtans anders…

Veel van die bezwaren voelen heel terecht en heb je misschien al eerder in je leven zien uitspelen. Stel je even voor dat dit allemaal lagen zijn die om je heen hangen. Het is als een dichte mist die je het zicht ontneemt van wat zich erachter bevindt.

Diezelfde mist maakt het bovendien moeilijker om je erdoorheen te bewegen. Alsof je stappen afgeremd worden, je voet in de lucht blijft hangen en er overal onzichtbare takken zitten die aan je kleren blijven haken.

Maar wat als je nu die mist kan laten optrekken?

Met de juiste richtingaanwijzers kan je leren door de energielagen heen bewegen.

Stel je voor dat je in vertrouwen je eigen pad kan bewandelen.

Wanneer je leeft volgens je eigen ritme kan je zoveel meer dan je voor mogelijk houdt EN zal je energie overhouden om er werkelijk van te kunnen genieten. Je kan leren samenwerken met jezelf. Er bestaat een plek waar je niet hoeft te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Dit alles samen met mensen om je heen die je echt begrijpen, je echt ZIEN.

ER IS EEN PLEK WAAR JE THUIS MAG KOMEN.

Wat je daarvoor nodig hebt is een plek die met je mee transformeert. Iets wat kan zijn wat je maar wilt. Een cadeautje aan mogelijkheden. Pure energie waar je zelf een doel aan kan geven.

Je eerdere ervaringen weerspiegelen niet wie je nu voor altijd bent, maar wat je kan helpen groeien in de meest vrije, wijze versie van jezelf.

De rugzak anders bekeken

Weet je dit doet me denken aan een rugzak. Deze heeft vaak een negatieve connotatie gekregen: ‘Werken aan jezelf is zwaar.’ 

Het roept misschien de overtuiging op dat dit voortaan je leven is of nog erger dat het zelfs alleen nog achteruit zal gaan en die rugzak alleen maar zwaarder en zwaarder wordt. 

Maar als wij op stap gaan, zijn we net blij dat we een rugzak kunnen meenemen. Dan vullen we deze met nuttige, bruikbare dingen zoals water, eten en een zaklamp. We nemen een verrekijker mee of een dekentje.

Dus wat als…

Wat als je een thuisbasis kan hebben waar je de rugzak mag leegmaken. 

Je mag er alles even opzij zetten en weggooien wat je niet meer nodig hebt. Of liever composteren en recycleren, want we leven er natuurlijk tegelijk in harmonie met de natuur.

En je mag zelf kiezen wanneer je de rugzak terug opneemt en wat je er dan in stopt voor de specifieke reis die je dan van plan bent te maken: 

            Ondernemen

                               Energie

         Zelfvertrouwen

                          Ontdekking

Dit telkens opnieuw.

Je kan steeds naar ons terugkeren om een verslag uit te brengen van je reis, om uit te rusten, om hulp te vragen of anderen te inspireren.

Dat is wat het beeld van onze rugzak zou moeten zijn. En die betekenis kan jij eraan teruggeven!

Om je daarbij te helpen is de Zinbrengers groep ontstaan.

In de zomer van 2022, na een fantastische summer school, voelden we met de groep deelnemers dat onze gezamenlijke reis nog niet ten einde was. Zo zijn de Zinbrengers ontstaan om te leven volgens je eigen ritme, zelf de zin van je leven (terug) te ontdekken en indien je dat wenst anderen te inspireren hun licht terug te vinden.
Laat je leiden en begeleiden door de groeiende wijsheid van de mede Zinbrengers die al in de groep aanwezig zijn. 

Je gids op het pad:

Ik ben Steffie Vandierendonck. Door een auto-immuunziekte sinds 2005 heb ik vanaf mijn 17de geleerd hoe het is om je energie te moeten doseren in een wereld die daar niet voor aangepast lijkt.

Ik heb met veel balanceerwerk de grenzen van mijn lichaam leren respecteren. Doorheen de jaren ging ik van niet meer dan 20u/week kunnen werken naar een succesvol, volledig zelfstandig bedrijf. Nu ben ik hier als gids in deze groep om je te helpen inzien dat wanneer je samenwerkt met je lichaam en echt naar jezelf luistert je zoveel meer kan dan je zelf voor mogelijk houdt. Ik beweer niet dat je ineens alles zal kunnen. Maar wat je doet zal meer waarde lijken te hebben en de druk van het moeten presteren en moeten ‘meedraaien’ kan wegvallen.

 

Het is het verhaal van de leraar en de leerling. De zoeker en de poortwachter.

Je kan er groeien en experimenteren in een veilige haven weg van de kritiek van de buitenwereld. Om dan wanneer je er klaar voor bent EN met de nodige ondersteuning JOUW boodschap uit te dragen naar je omgeving. 

Die kracht heb ik zelf al mogen ervaren. En dat wens ik ook jou toe.

Als Zinbrenger krijg je:

Richtingaanwijzers
Die je op weg helpen om je eigen handleiding van het leven te schrijven. 

Groeicoaching
Om door de mist heen te breken en vanuit jouw kunnen een nuttige bijdrage aan de wereld te leveren.

Energie begeleiding
Om effectief de voor jou nodige stappen te kunnen zetten EN van het resultaat te kunnen genieten.

Volg je eigen pad...

Allemaal goed en wel, maar wat wil dit nu echt zeggen. Hoe kan je hier je eigen pad in vinden? Ontdek het in de video:

De Zinbrengers groep is dus je basis. Van daaruit beslis je zelf of en wanneer je extra programma’s en begeleiding erbij aanschaft om je persoonlijke traject nog te verstevigen. Denk aan de rugzak... we komen allemaal samen rond het haardvuur en van daaruit kies je zelf welke richting je uitgaat. 

Dit is de plek voor jou als je voelt dat je een nuttige bijdrage aan de wereld wil leveren en je beseft dat we samen nog zoveel meer kunnen dan alleen.

... tijd om te kiezen

Oké decision time.
Ik nodig je eerst en vooral uit om naar je gevoel te luisteren. Niet je geest, niet je obstakels en innerlijke demonen, wat voelt jouw pure stem 
luid en duidelijk of klein, samengeknepen en bijna onhoorbaar.

Is het een ja? Dan is je investering in jezelf slechts 360€.

Even in verhouding plaatsen:

Laten we het bedrag even 100% transparant in de juiste context plaatsen.

Deelnemers aan een 1 op 1 traject betalen 7777€. Onze BEEK groep met 6 maanden intensieve groepsbegeleiding heeft een pay as you can glijdende bijdrageschaal van 1950 tot 3333€. Maar levenslange toegang tot deze Zinbrengers groep bedraagt slechts 360€ incl. BTW.

Dat is minder dan 1€ per dag in het eerste jaar!

Dat laat je de ruimte om ook na dit eerste jaar te blijven terugkomen terwijl je extra budget hebt om, wanneer je dit wilt, extra wegen te ontdekken.

En er is meer. We weten dat een nieuwe groep spannend kan zijn en dat je misschien twijfelt of je wel de tijd en energie zal hebben om zelfs dit te volgen. Zijn we wel een match? Wat als je ergens aan vasthangt waar je uiteindelijk toch niets mee doet? 
Om ook dat bezwaar weg te nemen, kan je nu kiezen om voor 1 maand uit te testen. Je betaalt dan slechts 30€ incl. BTW en er hangt geen automatische betaling aan vast. Aan het eind van de maand krijg je van ons een bericht om te kiezen als je je deelname wenst verder te zetten en pas dan te committen tot het volledige bedrag van 360€

Duidelijk? Al wat je nu dan hoeft te doen is je optie kiezen. Dat kan door ons te contacteren op info@zinbrengers.info of via Steffie Vandierendonck op social media.

Daarna is het aan ons en de magie van het internet. Nadat je bent ingeschreven krijg je toegang tot de Zinbrengers groep en een wegwijs video om mee van start te gaan.

En de stappen daarna? Dat zien we dan wel.

Bonussen

Welkomgesprek
Om je wegwijs te maken in de groep en overweldiging te helpen in de kiem smoren, kan je als je dat wenst een welkomgesprek hebben met één van onze Zinbrengers leden van het eerste uur.

Leef volgens je eigen ritme cursus.
Zie het als de basisuitrusting voor in je rugzak.  Je kan deze op eigen tempo volgen op ons online ledenplatform.

Ter waarde van 120€

Veelgestelde vragen

Wat als het te veel voor me is?

Kies tussen opdagen, met al wat op dit moment speelt en rust nemen en weten dat de groep er is wanneer je ons nodig hebt.

Wat als ik niet op de groepsmomenten aanwezig kan zijn?

Er komt een opname die steeds 14 dagen te herbeluisteren is en enkel voor leden van de groep beschikbaar is.

Komen jullie enkel online samen?

Verschillende van onze leden vinden het afwisselen van de online momenten met fysieke contacten belangrijk. Je kan uitreiken naar mensen uit je buurt om samen te komen.

Werd je vraag niet beantwoord?

Heb je nog een vraag die hier niet beantwoord werd? Neem dan contact met ons op via info[at]steffievandierendonck.com .

Ga mee op avontuur en vind je eigen plek in de wereld.