Voorbij de mist...

Gepubliceerd op 12 februari 2023 om 12:29

Er zijn zoveel mensen die zich uitgeput en machteloos voelen. Die het gevoel hebben gevangen te zitten in een systeem dat niet voor hen aangepast is. Misschien herken je dit wel…

Een gebrek aan energie?

Onbegrip in je omgeving?

Verlang je ernaar een nuttige bijdrage te kunnen leveren in de wereld, maar zou je niet weten hoe? 

Het kan nochtans anders...

Veel van die bezwaren voelen heel terecht en heb je misschien al eerder in je leven zien uitspelen. Stel je even voor dat dit allemaal lagen zijn die om je heen hangen. Het is als een dichte mist die je het zicht ontneemt van wat zich erachter bevindt.

Diezelfde mist maakt het bovendien moeilijker om je erdoorheen te bewegen. Alsof je stappen afgeremd worden, je voet in de lucht blijft hangen en er overal onzichtbare takken zitten die aan je kleren blijven haken.

Maar wat als je nu die mist kan laten optrekken?

Stel je voor dat je in vertrouwen je eigen pad kan bewandelen.

Wanneer je leeft volgens je eigen ritme kan je zoveel meer dan je voor mogelijk houdt EN zal je energie overhouden om er werkelijk van te kunnen genieten. Je kan leren samenwerken met jezelf. Er bestaat een plek waar je niet hoeft te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Dit alles samen met mensen om je heen die je echt begrijpen, je echt ZIEN.

ER IS EEN PLEK WAAR JE THUIS MAG KOMEN.

Wat je daarvoor nodig hebt is een plek die met je mee transformeert. Iets wat kan zijn wat je maar wilt. Een cadeautje aan mogelijkheden. Pure energie waar je zelf een doel aan kan geven.

Je eerdere ervaringen weerspiegelen niet wie je nu voor altijd bent, maar wat je kan helpen groeien in de meest vrije, wijze versie van jezelf. 

Met de Zinbrengers willen we zo'n plek bieden. 

Bijdrage door Zinbrenger Steffie Vandierendonck

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.